Skiferie i St. Johann im Pongau

St. Johann er en østrigsk domkirkeby, med masser af muligheder for aftenaktiviteter i nabobyen Wagrain. St. Johann im Pongau og resten af Salzburger Sportwelt byder på 350 km i alle sværhedsgrader. Salzburger sport er en del af det enorme Sportwelt Amadé.

Er man mere erfaren på ski, skal det udnyttes at St. Johann er en del af det store Sportwelt Amadé, i selve St. Johann er der ikke mange udfordringer. I området omkring St. Johann findes de letteste pister. Mens de mere erfarne skiløbere bør tage lidt på udforskning i det store sammenhængende Salzburger Sportwelt.

Offpisten er ikke noget snakke om, meget af området ligger lavt og det derfor er meget afhængigt af sneforholdene og bjergene er heller ikke så stejle. Det burde dog være muligt at finde noget i nærliggende Zauchensee. Sportwelt Amadé har 850 km piste, for at udnytte alt det kræver det dog egen bil.

St. Johann snowpark

St. Johann im Pongau har brugt mange penge på deres snowpark og det kan mærkes

St. Johann im Pongau har mange små hyggelige gader og den flotte gamle domkirke. Her er flere muligheder for at få et godt måltid mad på en af de mange restauranter. Men vil man have en mere aktiv aften kan det betale sig at køre en tur til Wagrain.

5-dages liftkort: 177,50

skiferie st. johann

St. Johann pistekort:

St Johann im Pongau

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.