Skiferie i Westendorf

Westendorf er en del af Østrigs største sammenhængende skiområde; Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental. Her 279 km piste med 90 lifte til at servicere skiløberne. Westendorf i sig selv er et mindre skiområde, men Westendorf har alligevel de største udfordringer i området

Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve byder på store udfordringer, med store hældninger og masser af pukler. Ellers er resten af området mere til den hyggelige skitur. Pisterne bugter sig ned igennem skovene, så der er mulighed for rigtigt hyggeligt skiløb, selv på dage, hvor vejret ikke viser fra sin bedste side. Er det ikke de sorte pister, som trækker er her rigeligt med muligheder for at køre nemmere pister.

Offpiste og snowpark i Westendorf

Der er lidt offpiste muligheder og to gode snowparks i Westendorf

Westendorf by

Når dagen nærmer sin slutning er Westendorf også i sit es. Byen er blevet kåret til Østrigsk hyggeligste by og kan byde på alt, hvad der forventes af en tyrolsk by. Her er mulighed for at blive forkælet med masser af god mad og god øl i hyggelige omgivelser.

Pisterne er Westendorf og resten af Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental ikke vildt udfordrende. Som med byen, er hyggen mere i højsædet og begynderen vil føle sig godt tilpas i området. Familieturen vil derfor være oplagt at ligge i Westendorf skiområde. Med den veludviklede snowpark i Westendorf, vil selv den teenageren føle sig godt tilpas med masser af freestyle.

5-dages liftkort: 172 €

skiferie westendorf

Westendorf pistekort:

Westendorf, pistekort, freeride, offpiste

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.