Skiferie i Zell am See

Zell am See skiområde har slået sig sammen med Kaprun skiområde for at skabe Europa Sport Region. Et 130 km stort område, som er utroligt snesikkert. I Kaprun ligger gletscheren Kitzsteinhorn, hvor der kan stås på ski hele året rundt. Men i resten af skiområdet ligger størstedelen af pisterne også over 1400 m højde.

Begynderen har mulighed for at stå på bjerget Areit, som byder på mange gode begynderpiste. Området byder også på masser af sorte pister, for den mere øvede skiløber. Har man mod på mere er her gode på offpiste muligheder på Kitzsteinhorn. Her er det højalpine linier i mellem klipper, som kan køres. Længere nede i terrænet, i skovene omkring Schmittenhöhe findes der gode treeruns.

Zell am See snowparks

Zell am See skiområde kan virkelig prale af snowparker i verdensklasse

Zell am See en typisk Østrigsk by med hyggelige smalle gader. Her er gode restauranter og diskoteker med god fest. Byens beliggenhed er også helt i særklasse. På den ene side af byen ligger Schmittenhöhe og på den anden ligger Zeller søen. Her burde også være mulighed for en romantisk måneskinstur.

Skiferie i Zell am See/Kaprun skiområde har masser at byde på. Hvis man er til freestyle ski er her 4 super veludstyrede parker, som byder på udfordringer for alle og hjælp til begyndere. Dette kunne være et godt sted at starte sin freestyle karriere. Hvis man er mere til store linier og dyb pudder er her også gode muligheder for freeride.

5-dages liftkort: 175 €

skiferie i zell am see

Zell am See pistekort:

Zell am see, pistekort, freeride, freestyle, offpiste

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.