Freeskiing – hvem er vi?

Freeskiing.dk er startet af Christian og Martin. Vi har en vision om at du gennem artiklerne på freeskiing.dk kan suge viden til dig og forøge din interesse for freeskiing. Vi håber at vores interesse og entusiasme for freeskiing/freeride vil skinne igennem i artiklerne her på siden.

Christian

Jeg hedder Christian og står for alt det tekniske, samt artikelskrivning. I øjeblikket studerer jeg på Copenhagen Business School. Mit incitament for at starte freeskiing.dk er en enorm interesse for skiløb. Jeg har haft en sæson som skibums og været på et utal af skiture. Bruger meget af min tid på at følge med i udviklingen indenfor freeskiing og andre skirelaterede emner.

Hvis du har nogle spørgsmål, ris eller ros omkring siden skal du være velkommen til at kontakte mig på mail: christian@freeskiing.dk

Martin

Mit navn er Martin, jeg står for artikelskrivning, destinationsinformation og blogger på siden. Jeg er vores mand i marken, hvilket vil sige at jeg om vinteren tager på sæson i St. Anton. Til vinter bliver min sjette sæson. Jeg bruger derfor meget af min tid på at køre powder, tage på eventyr i offpisten og presse min egen formåen på ski. I 2013 vandt jeg Helly Hansen Freeride DM.

Når jeg ikke har mulighed for at stå på ski, vil jeg prøve at holde jer læsere opdateret om, hvordan det er at være skibums og om der er noget godt sne hernede. Jeg er meget interesseret i skimiljøet og følger meget med i resultaterne af konkurrencer og andre events.

Hvis du har nogle spørgsmål til en sæson på ski eller andet skirelateret er du altid velkommen til at kontakte mig: martin@freeskiing.dk

Sebastian

Jeg hedder Sebastian, og jeg står for artikel- og reportage skrivning. Jeg er vild med skikulturen, og jeg vil prøve at videreføre min stoke for den i mine artikler. I sæsonen 13/14 var jeg på min første sæson i Canada, og udover det har jeg været rundt omkring i Alperne de sidste mange vintre. Jeg prøver så vidt muligt at holde mig opdateret med de forskellige aspekter af freeskiing, og jeg vil prøve at nedsmelte de vigtigste nyheder til indhold i  mine artikler.

Jeg starter på fysioterapeut uddannelsen næste semester, og jeg vil prøve at videreføre noget viden fra den verden i mine artikler omkring skader og træning.

Lige nu er jeg i gang med at planlægge min kommende vinter, hvor jeg forhåbentligt skal vidt omkring i Europa og se nogle forskellige resorts.

Hjælp os, deltag og kommentér artiklerne

Vi bruger meget tid på at levere gratis information til dig om skiløb. Som gengæld håber vi at du vil give en kommentar på artiklerne i ny og næ. Det ville vi blive utrolig glade for. Du er også velkommen til at bruge “Like-tegnet” til de artikler du syntes specielt godt om, så er det nemmere for os at tilpasse artikelskrivningen efter din smag.

Samtidig kan i støtte os ved at synes godt om vores Facebook page, freeskiing.dk samt følge vores Twitter profil freeskiingdk.

Er der et skiudtryk du er i tvivl om, så se vores opslagsside til skiudtryk.

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.