Randoms

Lindsey Vonn den mest suveræne kvindelige downhill skier i World Cuppen, har ønsket sig en chance for at konkurrere imod mændene. Ingen eksperter levner hende mange chancer for succes, men hun er opsat på at få lov til at udfordre de hurtigste skiløbere i verden. Det bliver spændende at se om hun får lov til at prøve kræfter med mændenes konkurrence. Dette er nok den største nyhed i den seneste tid, så stor at selv EB.dk har skrevet om det.

Lindsey Vonn konkurrere mod mænd

Det har naturligvis skabt stor opstandelse på Nationen! F.eks. skriver brugeren Rasmus SKvinder er ikke rigtige sportsfolk – I hvert fald ikke noget man gider sidde og se på tv! Vi vil se de bedste.. Ergo mændene! Der er nok heller ikke særligt stor interesse for mit 2. divisions håndboldhold, selvom jeg vil vove at påstå vi kan banke det danske kvindelandshold med minimum 10 kasser.. Kvinder må gerne dyrke sport, men gør det nu som en fritidsinteresse ligesom os andre..

Rasmus S har fået lov til at sige sin mening. Hvad synes du? Skal Lindsey Vonn have lov til at udfordre mændene?

Nye sponsorer

Dane Tudor har de sidste mange år været fast mand på Salomons freestyle/freeride team. I den kommende sæson vil køre med Scott skis og Outerwear. Et stort skift for en af de største figurer indenfor backcountry freestyle. Dane har de seneste sæson fremvist nogle af de bedste videosegmenter hos PBP og vandt Red Bull Cold Rush 2012.

Scott skriver med Dane Tudor

Matt Margetts en af sportens bedste halfpipe skiers og en af Canada’s største håb, frem imod det kommende Vinter OL 2014. Han har tidligere kørt for K2 Skis, men har nu skiftet til Völkl. Sidstnævnte firma har også valgt at forlænge kontrakterne med fænomenet Nick Goepper og big mountain ripperen Ian McIntosh.

Discrete Headwear har skrevet under med Chris Logan, som har base i Mammoth. Der er han dog langt fra hele sæsonen. Sidste sæson havde han travlt med at deltage i X Games og filme med Level 1 til deres aktuelle skifilm Sunny. BTW, Sunny er klart et kig værd. Find den på Itunes. Det er nemt og hurtigt.

Snowblades

For ikke så lang tid siden postede jeg en artikel med 10 gode grunde til IKKE at stå på snowblades. Den tror jeg Sean Pettit har læst. Han har i hvert fald uploadet dette stærkt underholdende edit sammen med Luke Van Valin.

Nyt design til dansk skishop

Den danske freestyle og freeride ski- og snowboardshop Blacksnow.dk har fået en større ansigtsløftning. Helt nyt design, større brugervenlighed og et endnu større udvalg af ski- og snowboardudstyr. Det nye design er gennemtænkt og bygget op om at enhver besøgende skal få den bedst mulige oplevelse.

GoPro HERO 3

Hvis ikke Lindsey Vonn’s publicity stunt er den største nyhed i den seneste tid. Så er det klart offentliggørelsen af det helt nye GoPro Hero 3. Alle de tre nye versioner får indbygget Wi-fi, er 30% mindre og 25% lettere. Den helt store version, The Black Edition, vil kunne optage med helt op til 4000p @ 12 fps.

Et edit jeg ikke kan slippe

Jeff Curry er Coach ved Windells Academy. Ved siden af kører han rundt og er et absolut style bæst! Tweaked safetys, switch backflips og meget mere. En kæmpe fornøjelse at se. Mere behøver der ikke at blive sagt.

Det var alt for denne gang. Næste gang får du endnu mere spændende nyt Onsdags Opdatering. Forhåbentligt sker der en masse interessant, nu hvor vi nærmer os sæsonen.