Michael Mason – Skilærer/Bodyguard

Er du åndssvagt rig og er bange for din familie eller dig bliver kidnappet under skiferien? Så er det tid til at hyre Michael Mason. Han er uddannet skilærer, bodyguard og mester japansk kampsport. Du kan hyre Michael til at passe på dig og din familie, samt lære jer alle sammen at stå på ski, mens det sker. Udover at være skilærer har han alle de evner, som det kræves for at beskytte dig mod alverdens psykopater. Tag ingen chancer – Hyr Michael Mason.

Michael Mason skier/bodyguard

En mand med så hurtige briller, skal du ikke fucke med

Du kan booke Michael Mason her

Bag om Stevens Pass lavinen

Kom bag om sidste års mest omtalte og meget tragiske lavineulykke fra Steven’s Pass. Tre fremtrædende medlemmer af det internationale freeride community mistede livet i en enorm og ødelæggende lavine. I denne lange og ekstremt dybdegående artikel fra NY Times, kan du komme bag katastrofen og lære alt om hvad der gik forud og hvad der kom efter ulykken.

Her kan du læse alt om Stevens Pass lavinen

NS Fail 2.0

For at blive lidt opmuntret efter den lettere deprimerende artikel omkring lavinedødsfald. Jeg ved ikke om nogen er kommet til skade under optagelserne, men det ligner det helt sikkert. Nogle styrt er værre end andre, men de er alle sammen virkeligt sjove!

St. Anton i december

Andreas Herbst fra St. Anton am Arlberg har endnu engang lavet et december pow edit. Endnu en gang er det urimeligt dyb sne og godt skiløb. Det er ikke til at se at han netop er vendt tilbage fra en knæskade. Men det mærkede han nok ikke, da hele videoen er optaget i sne til brystkassen.

Bad Gastein i december

Martin var en tur forbi Bad Gastein lige inden jul. Det er der kommet masser af gode billeder, en kort video og en længere artikel ud af. Du kan nemt se hvad Martin oplevede og syntes om en af danskernes foretrukne skidestionationer.

Læs meget mere og se billeder fra Bad Gastein her