Kvinder ka’ nok!

Rachael Burks er en af verdens bedste kvindelige freeridere. Kendt for at flippe og droppe større klipper end de flest mænd. Kort sagt, så er hun en imponerende atlet. Efter at have haft problemer med at skaffe penge til et filmshoot, besluttede hun at skabe en platform, hvor kvinder kan få en masse opmærksomhed. Det er blevet til siden femalewolfpack.com, som er en platform hvor alle piger kan dele deres videoer og forhåbentligt få skabt en masse hype omkring deres evner som atleter!

Se traileren med en masse pige action her

Kunsten at kælke på en skovl

Swatch Skiers Cup vender tilbage

For tredje gang vender Swatch Skiers Cup tilbage og vil endnu engang afgøre den evige duel mellem Europa og Amerika. Denne gang er lokationen ny. Skiers Cup kommer denne gang til at finde sted i Zermatt med det ikoniske bjerg Matterhorn. Det bliver spændende at se om det blive Cody Townsend og Team Amerika som vinder, eller om Kaj Zackrisson og Team Europa trækker det længste strå. Interessant bliver det i hvert fald.

Cody Townsend Kaj

Collin Collins goes big

Nyd det flotte og meget underholdende sæson edit fra Collin Collins. Masser af backcountry freestyle, steeze og store crashes. Læg især mærke til hans windlip-tap omkring 3:00.

En kommentar til videoen på Vimeo siger det hele: “sw 9 nose tap was next level shit”