Behind the scenes

Kom bag om optagelserne til sidste års mest sete og mest opfindsomme urban segment med The Sherpas og legenden JP Auclair.

Few Words kan nu købes online

Årets mest ventede film, Few Words, dokumentaren om den stille franskmand Candidie Thovex kan nu købes online via Quicksilvers egen webshop. Filmen skulle gerne blive tilgængelig i løbet af januar på Itunes. Kan du ikke vente, så kan du allerede nu får fingrene i dit eksemplar på enten DVD eller Blu-Ray.

Køb Few Words her

Few Words DVD

Patagonia går all-in

Patagonia Outerwear har valgt at signe den levende legende Pep Fujas og en af verdens bedste big mountain skiere i Kye Petersen. Patagonia går øjensynligt efter at udvide deres sortiment i stor stil til næste år. Jeg går stærkt ud fra at vi vil kunne forvente store ting, fra det respekterede mountaineerings brand, som nu går ind i skiverdenen med stil. Det bliver spændende at følge.

Lindsey Vonn gør comeback

Vi ser helst ikke at der går for mange Onsdags Opdateringer uden at vi kan sige noget nyt om Lindsey Vonn. Efter at have været ude på ubestemt tid, grundet sygdom ser det nu ud til at Lindsey Vonn allerede om en uge gør comeback i weekendens Super G og styrtløb i intet andet end skiløbets vugge, St. Anton am Arlberg. Vi glæder os meget!

Racing Lindsey vonn

Udover at være flot er hun nok også den bedste kvindelige skiløber nogensinde

Tempting Fear m. Andreas Fransson

Hvis du ikke opdagede det, så udkom den seneste episode af Salomon Freeski TV i torsdags. Dette var sandsynligvis den længste, og måske den mest interessante nogensinde. Det var kortfilmen “Tempting Fear”, som går ind i hovedet på extreme skieren Andreas Fransson. Hvad der trækker ham til at køre de største, stejleste og mest udfordrende ski linier i verden. Han gør sig dybe tanker om livet, døden og extreme skiing.