Tanner Hall tilbage til X Games

Efter at have været ude af X Games cirkusset siden 2009 grundet en meget alvorlig skade er Tanner Hall endelig blevet inviteret igen til at deltage i Superpipen. Han fik sin officielle invitation denne weekend og ser frem til at konkurrere på den største scene igen. Med sine 29 år Tanner være den klart ældste deltager til årets Superpipe konkurrnce.

Læs et interview med Tanner Hall omkring X Games her

Tanner Hall invitation X Games

Sean Pettit Re-edit

Hvis ikke du er imponeret over Sean Pettit, så er der noget galt. Der er ingen som ham, der kan smide kæmpestore Cork 3’s udover naturlige hits. Han er simpelthen en maskine, som lander alt! Bare se dette edit, som minder mere om et computer spil end skiløb.

Head signer PK Hunder

Head går stærkt efter at øge fokus på freeskiing. Hvilket giver sig udtryk til i de atleter som de signer til deres program. Efter den seneste tid at have signet Kaya Turski og Torgrim Vole, har Head nu også signet en af de største skandinaviske stjerner PK Hunder. Han har konkurreret på den største scene, siden han var 14 år og deltaget ved flere X Games. Sideløbende har han filmet med Field Productions.

Johnny Moseley går tilbage til skiballet

Freeride World Tour – Første stop i Revelstoke

I fredags løb første afdeling af den samlede Swatch Freeride World Tour By The North Face af stablen i perfekte forhold i Revelstoke, på det intimiderende Mac Daddy face. De gode forhold gav verdens bedste freeridere god chance for at vise deres bedste skiløb.

Vinderne blev:

Ski Mænd: Drew Tabke

Snowboard Mænd: Ralph Backstrom

Ski Kvinder: Christine Hargin

Snowboard kvinder: Shannen Yates

FWT Highlights