X Games er lige på trapperne

Winter X Games starter lige om lidt. I morgen aften dansk tid skydes årets største freestyle konkurrence i gang. Og denne gang kan du endda se det på dansk TV. DR har sikret sig rettighederne til X Games og det vil hovedsageligt blive vist på DR3. Læs mere om DR og X Games her. Indtil det går i gang med masser af freestyle skiløb, kan du nyde et Slopestyle Preview med McRae Williams og altid stilede Matt Walker, (Læg mærke til, hvordan han tweaker alle sine tricks).

Ugens steeze

Der behøves ikke siges noget om dette edit. SE DET!

Freeride World Tour 2. stop

Andet stop af Freeride World Tour er netop blevet afsluttet og det blev med et friskt pust. Italienske Markus Eder tog sejren på hjemmebane, med et freestyle inspireret løb, som indeholdt en svedig 3’er, en kølig backflip og overraskende nok, lidt switch kørsel. Det var nok til at sikre ham sejren foran Jeremie Heitz og den svenske verdensmester, Reine Barkered. Et fuldt recap af andet stop kommer op lige her på Freeskiing.dk i morgen.

Freeride world tour podium

Highlights fra FWT Courmayeur

Hvor skal du hen på skiferie?

Hvis du også altid er i tvivl om, hvor du skal hen på skiferie, så har vi et godt råd til dig. Martin her fra Freeskiing.dk har skrevet GRATIS e-bog, som du nemt kan få fingere i. Alt du skal gøre er blot at følge linket til “Din virtuelle guide til Europas bedste skiområder“.

Hvis du gerne vil vide mere om E-Bogen inden du downloader kan du læse vores omtale af den her. Det er naturligvis ikke rigtigt nødvendigt, da den er fuldstændigt GRATIS!