Musikvideo fra Colby West og Jossi Wells

De to professionelle skiere med hang til at skabe sig og have det sjovt har skabt en musikvideo. Jeg regner stærkt med at det bliver et hit!

Årets skiere 2013

Allerede nu indfalder der bud på dette års mest succesfulde skiere. Et af de mere opfindsomme og usandsynlige kommer fra et gæsteindlæg på Brobomb.com, hvor buddene falder på de efterhånden fallerede pro skiers, Peter Olenick og førnævnte Colby James West.

Læs det opfindsomme og sjove indlæg her

Colby James West

Salomon Freeski udforsker en vulkan

Vidste du at der fandtes flere skiområder på vulkanen Etna på Sicilien. Jeg anede det ikke og jeg vidste heller ikke at der var en chance for at køre powder, på selvsamme vulkan. Det viser sig dog at der trods mange besværligheder, kan findes godt skiløb på en af verdens mest aktive vulkaner. Følg Kim Havell og Elyse Saugsted udforske skimulighederne på Etna.

GoPro HERO 3 Black Edition

Vil du også gerne fange alle de vilde øjeblikke du har på ski, mountainbike, snowboard eller bare filme i enormt høj kvalitet? Så er den nemmeste, mest alsidige og mobile løsning, uden tvivl et GoPro HERO 3 Black Edition. Det meget tekniske kamera kan fange film med op til 240 fps og 4000 p, hvilket er professionel kvalitet.

Lasse Dam i Mammoth

En af danmarks bedste freestyle skiere ligger lige nu og roder rundt i Mammoth. Han forsøger på doubles og at få mere styr på sine store tricks. Udover det nyder han tiden i det solrige Californien og får kørt rundt i nogle af verdens bedste parker.