Lindsey Vonn skadet i et grimt styrt

På førstedagen for Alpint VM i Schladming styrtede Lindsey Vonn i et voldsomt styrt, som koster hende resten af sæsonen. Kvindernes Super-G skulle sparke verdensmesterskaberne igang med et brag, men flere timers udsættelse pga. vejret betød at det ikke blev det festfyrværkeri, som arrangørerne havde håbet på. Lindsey Vonn lå lunt i svinget til noget sølvtøj, da hun styrter efter et hop. Det rapporteres at hun har skader på hende ACL og MCL. Hun er ude for resten af sæsonen, men forventes at være klar til Vinter OL i Sochi.

Kig forbi St. Anton

Vinteren er vendt tilbage til St. Anton og sneen vælter ned fra himlen, som har åbnet sluserne og givet os omkring en meter sne i den seneste uges tid. Det har betydet et glædeligt gensyn med bundløs sne og en klar forbedring af snebasen.

Jeg har et godt tilbud til dig – Tjek Chalet Rafalt ud og book en uge hos dem i slutningen af marts og april. Der vil være masser af sne og forhåbentligt masser af solskin. Læs alt om Chalet Rafalt her.

Powder skiing st. Anton

Ejeren af Chalet Rafalt, Ross, får sin del af St. Anton’s pudder

Leigh Powis self-edit

Leigh Powis er speciel karakter og en speciel skiløber. Især det sidste gør det yderst interessant at se hans 2012 self-edit, som er sprængfyldt med stil, wall-rides, trannies og store tricks til flade landinger. Hvis du ynder at se urban skiing, så skal du se med her:

Hvordan føles det at gå 23,5 fod over pipen?

Powdermag har taget en snak med den store åbenbaring til dette års Winter X Games, Joffrey Pollet-Villard, som gik enormt under hans piperun i finalen. Det var super underholdende og meget imponerende at se på. Franskmanden fra La Clusaz er let genkendelig i sit helt sorte og tætsiddende tøj. Han har en speciel stil i pipen. Hvor mange af de andre, går efter så mange doubles som muligt, forsøger Joffrey bare at gå stort og tweake sine grabs. Godt ser det i hvert fald ud.

Læs hele interviewet her