Interview med Nate Wallace

Nate Wallace som er kendt fra The Ordinary Skier, hvor han viser legenden Seth Morrison rundt i hans eget hjem i Chamonix har deltaget i et interessant og underholdende interview med folkene bag EpicTV. Du kan få et sjovt indblik i en fyr, som kører nogle af de største og mest skræmmende linier i Chamonix, men som egentlig helst bare vil køre powder.

Ingrid Backstrom skadet

Den smukke og meget talentfulde big mountain skier, Ingrid Backstrom, er blevet skadet i et styrt, mens hun filmede med Sherpas Cinema hos Selkirk Tangiers Heli i BC. Vi ønsker alt godt og hurtig tilbagevenden til skiene!

Gør en god handel

Lige nu kan du spare op til 30% på langt de fleste varer hos internetbutikken Blacksnow.dk. Den fede webshop med det store udvalg af POC, Oakley, Electric, Armada, Cross mv. har sat priserne kraftigt ned på hovedparten af deres varer. Tag et kig på siden, og find dit næste sæt skitøj eller det som du lige har manglet.

Lloyd fra dum og dummere

Sverre Liliequist runder 1 mio. views

Den efterhånden legendariske video af Sverre Liliequist, som backflipper ud af en lavine, har nået det magiske nummer med 1.000.000 views på internettet. Videoen er gået viral som en åndssvag og er endda blevet vist for, og godkendt af, Mr. Die Hard Bruce Willis. Godt arbejde Sverre.

Du kan se videoen her:

Harlem Shake

Det internationale youtube fænomen Harlem Shake, har nu spredt sig til skiverdenen. Ethvert skiområde eller freestyle skier med respekt for sig selv, har efterhånden lavet deres egen version af Harlem Shake. Ikke helt sandt, men man skulle næsten tro det.

Her har du i hvert Aspen/Snowmass’ forsøg på Harlem Shake

Aspen Harlem Shake ski