KÆMPE LAGERSALG

Hos Blacksnow.dk, hvor du allerede nu kan få gode priser, vil du i weekenden kunne komme til et stort lagersalg i deres showroom. Her vil du kunne få de bedste priser på det fedeste skiudstyr i hele landet. De skal have solgt ud i alt deres skiudstyr og du vil helt sikkert kunne lave en god handel. Kig forbi og se hvad de har at byde på fra POC, Oakley, Armada, CLWR, BERN m.fl.

Lagersalg ski

TGR i St. Anton

Følg flere af de bedste baccountry freestylere, som Tim Durtschi, Sage Cattabriga og flere i St. Anton, hvor de allerede første dage får lov til at ramme en stor booter i området omkring St. Christoph. Som alle os andre, er også de, meget imponerede over St. Antons store skiområde.

Du kan se den underholdende video i dette link

DM i Jib

I weekenden blev et af årets hyggeligste events afholdt på Underground Jib Arena, nemlig DM i Jib. Der blev vist højt teknisk niveau og feltet af riders var stærkere end nogensinde. Hos skierne var der stærke freestylere, som Rasmus DJ, Simon Knudsen, Johan Duus, Alexander Tyron og mange flere som kæmpede om årets titel i DM i jib. I alt, blandt både skiere og snowboardere, var der omkring 80 deltagere, som alle gav den fuld gas. Der blev prøvet front flips, 7’ere, masser af 450 på og -af samt en meget ballsy misty 5.

Dm i Jib

Masser af folk og stil til DM i jib. Foto: Jibland

I sidste ende var det dog Simon Knudsen, som tog sig af førstepladsen for sine utroligt stilede tricks. På andenpladsen endte Johan Duus og tredje pladsen tog Brian Christensen sig af. Hos ski damer var det Isabella Tvede-Jensen på førstepladen og derefter Lisa Sauerwein og Camilla Henriette From.

Red Bull Playstreets 2013

Endnu engang var en af årets mest spændende og kreative events, nemlig Red Bull Playstreets i Bad Gastein. Slopestyle banen er bygget i byens gader og sætter fokus på mere stil end teknik. En anderledes konkurrence, som også gav et anderledes podium.

På førstepladsen kom Charles Gagnier, Gus Kenworthy på andenpladsen og Vincent Gagnier på den sidste podieplads.

Red Bull Playstreets highlights

Nimbus i Whistler

Til sidst lidt godbidder, med masser af pudder sammen med Nimbus Independent i Whistlers backcountry!