Tanner Hall vs. Newschoolers forum

Denne yderst underholdende tråd er ikke ligefrem breaking news. Tilgengæld er den lattervækkende og har sindssygt mange opfindsomme indslag. Se Tanner Hall i bedste stil, som alt fra kvinde til krokodille og alt derimellem!

Tanner Hall newchoolers

Du kan se hele tråden her

Ugens bedste edit

Ja, skiløbet er da også meget godt. Men Sierra Quitquit er også en Überbabe som dyrker Yoga i undertøj og danser rundt. Klart ugens mest seværdige ski edit!

Back to basics

Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi her på Freeskiing.dk, er fuldstændigt imponeret over Adam Delorme, AD. Tjek bare det gamle edit, og især hans Switch handdrag 5’er ved 1:18. Udover det, så har Tom Wallisch super pimpede guld-dekorerede goggles!

Endnu en konkurs

Efter Coreupt’s meget omtalte konkurs tidligere i år håbede vi alle sammen på at det var slut med konkurser. Overraskende nok viser det sig at firmaer, som forsøger at kickstarte deres salg i stor grad via store og dyre pro-teams, ikke kan få økonomien til at hænge sammen. Derfor virker det nu også til Klint Snow er gået konkurs.

Konkursen er endnu ikke bekræftet, mere info vil følge.

Store navne som John Spriggs, Erik Roner og Tanner Rainville m.fl. ser dog ud til at skulle ud og finde sig en ny sponsor. Endnu en trist dag for freeskiing. Lad os håbe at andre upcoming brands, som Icelantic, ON3P og Moment, kigger på Coreupt og Klint sagerne og holder sig på benene.

KMW vinter koncept bil

BMW og K2 – Powder Ride

Nu til en lidt mere positiv nyhed. Jeg er kæmpe fan af BMW og af powder, så en kombination af dette kan kun blive helt fantastisk. Den vintersports modificerede BMW X1, har en masse ekstra gear, bl.a. højtalere og skikasse på taget. Udover vinterspecifikke funktioner, har bilen også fået en design overhaling fra K2. Super cool ser den ud.

Jeg forventer naturligvis at du poster et billede af bilen på facebook, hvis du køber et eksemplar!