Danske sponsornyheder

Danske Frederik Højgaard er blevet signet af Quicksilver Denmark. Noget han naturligvis er stolt over. Det har han heldigvis besluttet sig for at fejre med et video edit. Og hvilket video edit! Pisse hamrende go’ stil og masser af fede tricks. Ikke så meget fis og ballade, bare masser af cool skiløb. Godt gået – Det vil vi gerne se mere af.

Hvordan du kan blive en couchsurfing skibums!

Det er ikke let at rejse rundt i en bil og crashe på alle sine venners sofa, hjørne af stuen eller lign. Det kræver tilpasning, aktiv indsats og sandsynligvis en masse bajere. Det kan heldigvis lade sig gøre. Og heldigt for dig, som netop har dette i tankerne til næste år, så har Powder Magazine skrevet en underholdende og informativ artikel om at være omrejsende skibums. Læs artiklen ved at følge det nedenstående link.

Sådan couchsurfer du som skibums

Couchsurfing skibums

Nok ikke helt sådan – Men du forstår idéen.

SKIBOSS slayer pillows

Tanner Hall er måske ikke den mest tekniske skier på store pillows. Tilgengæld kører han lige ned med fuld fart, hvilket også er mere end underholdende at se på. Og så er han naturligvis altid hele verdens SKIBOSS.

VM i Slopestyle

Under det netop overståede VM i Slopestyle i Voss/Oslo, Norge blev Danmark repræsenteret af danmarks to bedste freestylere, Rasmus DJ og Hans Jakob Brandt. De endte på henholdsvis 34 og 45 pladsen. DJ var stolt over det flotte resultat i hans første store slopestyle konkurrence efter hans skade, mens Hans Jakob var skuffet over hans gennemløb. Han havde desværre været skadet siden Frostgun Invitational og havde ikke haft mange dage på ski inden VM i slopestyle. Her på Freeskiing.dk, ønsker vi jer begge tillykke med jeres resultat og ser frem til endnu bedre resultater i fremtiden.

Et alternativt og super svedigt edit

Tænk på hvordan du på den mest syrede måde kunne kombinere våben, Jokeren (Fra Batman filmene (Den nye ikke de gamle med gøgler jokeren)), store hunde, masker og über steezet park skiing.

Har du forestillet dig det? Du vil alligevel blive imponeret og overrasket over det fedeste park edit i lang tid.