Tilmelding til Freestyle DM – Sidste chance

Nu er det ved at være oppe over. Freestyle DM går ned om under 2 uger. Så lige nu, mens du sidder og nyder X Games konkurrencen på DR 3, kan du få inspiration til dit konkurrence løb. Freestyle DM kommer som altid til at foregå på den velshapede X Games bane i Tignes. Det bliver en fantastisk uge med høj sol, danmarks bedste freestylere og gode fester!

Tilmeld dig Freestyle DM her

Freestyle DM ski
Johan Duus højt oppe. Foto: Hans Toft Hornemann & Michael Gramtorp

Inspiration til Freestyle DM – Daniel Hanka

Dagens uden tvivl fedeste og mest underholdende freestyle edit. Filmet på 3 timer, hvilket kun gør det mere imponerende. Også er det voldgodt redigeret.

Freeride DM i POW’e

Alle jer der sidder og ser X Games kan tydeligt se at vejret viser sig fra sin værste, eller bedste, side. Der sner voldsomt i Tignes, hvilket betyder gode sneforhold til Danmarks hyggeligste skievent, Helly Hansen Freeride DM. Forhåbentligt kan vi køre puddersving ned af et krævende face. Det vil helt sikkert få folk til at droppe masser af klipper og give den fuld gas. Alle kan være med, men selv hvis ikke du vil køre med skal du kigge forbi. Der vil være masser af underholdning og gode fester.

Læs vores tidligere artikler om Freeride DM:

Hvem er Mikkel Jackson?

Sådan kommer du til Freeride DM

Sidste dag i Vallåsen

Vores gode ven, Joachim Clausen Hansen, eller Jogge, og Mathias Nissen var en tur i Vallåsen, til hvad de troede var slutningen på sæsonen. Det er der kommet et underholdende edit ud af. Og heldigt for dig, så har Vallåsen åbnet endnu en weekend.

Verbier Extreme

I overmorgen, fredag d. 22, bliver årets Swatch Freeride World Tour by The North Face afgjort på det mest legendariske konkurrence face i verden, Bec de Rosse. Verdens bedste skiere går efter sejren i det prestigefyldte event. Husk at følge livestreamet på fredag. Det bliver vildt!