Tanner Hall Invitational

Tanner Hall har været en aktiv herre i år. I øjeblikket er han i Sverige til Jon Olsson Invitational, hvor han heldigvis for os, har besluttet at deltage i konkurrencen og ramme den enorme kicker. Det bliver interessant at se hvad han kan finde på. For første gang nogensinde afholder han en konkurrence, Tanner Hall Invitational, hvor de havde bygget en anderledes og cool feature bestående af en masse transitioner, hvilket ikke før er set i en invitational.

Voldsomt crash

Dagens vildeste crash. Selvom det er en klar dansker ting at knuckle på kickers, så skal du også passe på med at overshoote.

Nogle overraskende facts omkring skiskader

Vidste du eksempelvis at 51% af alle dødsfald sker på begynder pister? Det, og meget mere, kan du læse om i artiklen her. Så kan du imponere gutterne med fun facts og anderledes viden på næste skiferie.

Orage Masters er tilbage

Efter et par års fravær er den underholdende “konkurrence” Orage Masters tilbage. Denne gang er de forskellige film crews, som skal kæmpe mod hinanden i skiverdenens med useriøse konkurrence. Et fantastisk event, som vi glæder os til at se tilbage på programmet. Se bare denne video fra Orage Masters i 2010.

Orage master K2
K2 Original Rockers vandt Orage Masters 2010