Pro skiers “mooner” Instagram

Et moon er klart et Instamoment værd, og det er uanset om du er en 12-årig fyr på bagsædet af bussen eller om du er professionel skier. Mange gør det og flere burde gøre det!

Banks Gilbertis røv – Mens Sean Pettit skider ved siden af

TJ Schiller fører sig frem med røven bar

Dolomitterne i perfekt sne

Efter at have set denne video er det helt sikkert at jeg skal et smut forbi Italien til næste sæson og køre coulouirs med meterhøje vægge og forhåbentligt i lige så perfekt sne!

Orage Masters er tilbage

Freeskiings anti-konkurrence er tilbage – og det skete med et brag. Otte forskellige filmhold konkurrerede om at “vinde” den mest useriøse konkurrence i løbet af hele sæsonen. Level 1 endte øverst på skamlen, men mon ikke The Kids er de moralske vindere efter at de blev diskvalificeret for at sætte ild til slopestyle banen.

Deep Powder – Hollywoods forsøg på en skifilm

Se traileren for den kommende skifilm fra Hollywood, Deep Powder, som er et forsøg på at lave et mix af en ski-, kærlighed- og narkofilm. Den ser absolut forfærdelig ud og lige præcis derfor skal du se den! Dagens bedste halvandet minut.

På ski i Yellowstone

På ski i Yellowstone med Marcus Lantz, Morten Agersnap og Klaus Elmer. De tre har været på eventyr i amerika, hvor ingen lifter eller andet maskineri vil ødelægge din tur ud i sneen.

Læs mere om deres tur i følgende links:

Marcus Lantz’ postkort

På tur med Morten Agersnap aka Snapsen

Morten Agersnap ski
Morten Agersnap i perfekt pudder // Foto: Beau Freudlund