Lindsey Vonn update

Som opfølgning på vores indlæg i den første Onsdags Opdatering omkring Lindsey Vonn, kan vi nu berette at hun IKKE får lov til at konkurrere mod mændende. Det internationale skiforbund, FIS, har afslået Lindseys anmodning med en besked om at det er imod forbundets regler at de to køn kan konkurrere mod hinanden. Og der vil ikke blive lavet nogen undtagelser.

Deres originale besked har følgende ordlyd:

The Council respected Lindsey Vonn’s proposal to participate in men’s World Cup races and confirmed that one gender is not entitled to participate in races of the other and exceptions will not be made to the FIS Rules,” the organization said in a statement released on Saturday.

Det lykkedes hende ikke at få lov til at konkurrere mod mændene. Som et plaster på såret får du her Lindsey Vonn i bikini

Lindsey vonn undertøj

Armada 10 års jubilæum

I anledning af 10 års jubilæet for Armada, har det amerikanske ski og outerwear firma genudsendt deres allerførste teamvideo. Udover Tanner Hall og JP Auclair som er mere end alment kendt i skimiljøet er der også flere skiere som Boyd Easley, Julien Regnier, J.F. Cusson og Anthony Boronowski, der efterhånden spiller en mindre rolle på den internationale skiscene. Nyd det gamle edit fra Armada. Der er masser af mutegrabs og store airs.

Nipzwitz gør grin med andre skifilm

De altid opfindsomme finner hos Nipwitz har endnu en gang lavet et imponerende video edit. Denne gang laver de dog ikke blot opfindsomme jibs, samt tips og tricks på fede urban spots. De gør også stort grin med de seneste mange års skifilm og de involverede skiers mangel på opfindsom når de skal forklare deres syn på freeskiing.

Det er super underholdende og dybt sarkastisk.

Verdens dårligste skifilm

Cheap Ski Movie er sandsynligvis den dårligste skifilm nogensinde produceret. Filmen følger to pap figurer, som rejser rundt til (læs: Bliver sendt rundt til) de største amerikanske skiområder for at få filmet materiale nok til at lave den billigste skifilm nogensinde produceret. Forstår du heller ingenting? Det gør jeg heller ikke, selvom jeg har set traileren et par gange. Men det er meget underholdende.

Forside fotocredits: Downdays.eu facebook side.