GoPro og lavinebipper

Har du også brugt et GoPro kamera til at filme alt dit svedige skiløb?  Så skal du være opmærksom på ikke at placere kameraet for tæt på din lavinebipper. Diskussioner og videoer på offpiste forums og hjemmesider, viser at GoPro kameraet kan irritere signalet fra din lavinebipper. Det kan betyde at det besværliggøres at lokalisere dig ved en eventuel lavineulykke.

Det er blevet diskuteret på TGR’s forum. Tråden kan du finde her.

Se videoen herunder for at lære mere om emnet

Nimbus Point and Shoot: Austria 2012

Et skævt og sjovt indblik i professionelle freeskiers på tur. Efter det virkeligt fede En Route Arlberg kommer her Point and Shoot, som er et kortere og mere koncentreret video edit. Med masser af gøgl, flere styrt og dyb powder.

Sidst men ikke mindst, Musik: Kenny Loggins – Playing with the Boys fra Top Gun

Douchebag er endelig landet

Nu kan du endelig bestille Jon Olsson super fede Douchebag og The Hugger fra en dansk webshop. Hos Blacksnow.dk har de fået markedets mest funktionelle skitasker hjem. De ligger bare og venter på dig. Der er en grund til at piger altid går hjem med en douchebag.

The Hugger Blacksnow.dk

The Hugger

Vi har tidligere skrevet om douchebags, så vil du have alle specifikationerne kan du læse vores tidligere artikel her.

JP Auclair forlader Orage

Vores alle sammens kæmpe idol forlader efter otte år Orage til fordel for at videreudvikle outerwear linien hos firmaet han er medejer af; Armada. Det er en kæmpe nyhed for at alle backcountry elskere og fans af armada, som os. Han vil komme til at stå bag en funktionel og backcountry specifik linie. JP har ikke afsløret meget om den kommende linie endnu, men han har gjort det klart at der vil blive brugt GORE-TEX Pro Shell og tøjet vil være lidt mere slim end hvad man ellers kender fra Armada.

Selv uden JP Auclair på holdet, har Armada laver super meget fedt outerwear.

Ved du ikke hvem JP Auclair er?

Så er det den første skier i verden, hvis video part har fået mere end 1 million views!

BMW 7’er serie gondol i Hochzillertal

Nu kan du få den eksklusive oplevelse at få ekstraordinær luksuriøs lifttur op til bjerget. Hochzillertal præsenterer sammen med BMW og LEITNER en helt igennem eksklusiv oplevelse. Nemlig at du kan kombinere fantastisk skiløb med en mageløs gourmet oplevelse og en tur i verdens mest luksuriøse lift. Hvem vil ikke prøve det? Mon den kører lige så godt som en rigtig BMW?

Læs alt om priser og muligheder her.

Bmw gondol hochzillertal