Teaser fra Sherpas Cinema – Into The Mind

En udforskning af, hvad der ligger bag motivation bag al bjergsport. Et indblik i psykologien hos big mountain skiere, snowboardere, river raftere m.m. Og så er teaseren bare ekstremt flot. Sherpas Cinema satte med All.I.Can barren indenfor skifilm utroligt højt, de har lige løftet den endnu en gang. Nyd Into The Mind Teaseren.

Hvis ikke embedded virker, kan du tjekke teaseren ud på Vimeo.

Wayne Wong optaget i Hall of Fame

Den legendariske Hot Dogger, 70’ernes svar på freestyle, er endelig blevet optaget i U.S. Ski and Snowboard Hall of Fame. Han var den mest populære skier lige da Hot Dogging brød frem og store freestyle konkurrencer blev stablet på benene. Wayne er derfor en levende legende i især amerikansk skisport. Derfor er det også med at god grund at han er blevet optaget i Hall of Fame.

Wayne Wong hall of fame

Gode råd til dit GoPro setup

Andrew Whiteford, Mr. GoPro himself, giver dig her to minutter med gode råd, så du kan lave de mest interessante og flotteste GoPro optagelser. Tag tiden, lær af ham og brug den viden næste gang du skal lave et GoPro Edit. Især hans sidste råd er guld værd.

Record a lot – Use a little

Red Bull Cold Rush 2013 aflyst

En af de mest interessante og mest progressive events de seneste år, Red Bull Cold Rush, er aflyst for den kommende sæson. Red Bull giver ingen rigtig forklaring, men siger at det stadig er muligt at genoptage eventet senere, hvis en passende lokation og format viser sig at komme frem. To andre af Red Bulls interessante events, Linecatcher og PlayStreets, er fortsat på programmet, da de giver mening for deres lokale markeder. En kedelig nyhed for freeskiing, men vi kan håbe på at Red Bull har et andet stort projekt i tankerne. Mon ikke?

Red Bull Cold Rush Collin Collins

Erik SEO – Red Bull Cold Rush

Mount København

Et bjerg i København, en meget surrealistisk tanke, men ikke desto mindre en tanke som nogle danskere går at lege med. Hør hvordan det hænger sammen i videoen herunder: