Cock Circles

FUP ELLER FAKTA?

Cock Circles Powder

Foto: Steve Crowe

Hvis dette er sandt, så er der seriøst nogle backcountry skiere som har hygget sig big time. Måske er det et projekt for den kommende vinter? Hvem er frisk?

Læs eksperternes vurdering af dette mystiske fænomen her

Tanner Hall igen, igen

Vi ELSKER Tanner Hall aka Ski Boss. Udover at være en ustyrligt god skier, så skriver han altid med CAPS LOCK slået til og har selvironisk humor. Han har derfor lavet et Soundboard til alle os T-HALL fans. Her kan du høre alle hans mest episke udtalelser fra Real skiing on real mountains over Maaaad til School fuckin sucked dude! Det er klart ugens mest anbefalelsesværdige link.

Find Tanner Halls soundboard her

Mens du er igang, så kan du da lige se dette highlight reel af de bedste photoshop billeder fra Newschoolers forum

Skiing the Amish way

Amish folket er ikke ligefrem kendt for at være underholdende, set bort fra et gammelt halvfemser hit med Weird Al Jankovic, så er det ikke fra Amish samfundet at vi får de sjoveste youtube videoer. Det forsøger de dog at ændre, så her får du en kort, men underholdende video af en amish mand, som står på ski bag sin hestevogn.

Banshee Bungee – GO HOME!

Følg powderen i hele verden

Er netop blevet introduceret til denne hjemmeside, wepowder.com, som giver dybdegående vejrudsigter med fokus på hvor du kan finde det største snefald. Og det gør de for hele Europa og Nordamerika. En super fed hjemmeside, hvor du kan læse alt om de seneste snefald og finde ud af, hvor du skal køre hen i din næste friweekend. Lige nu ville jeg f.eks. gerne være i de sydlige franske alper, hvor de har fået op til 1 m ny pudder!

Vejrudsigt Europa

Besøg WePowder.com her