Hvor meget er et skiområde værd?

Det må være tæt på umuligt at vurdere markedsværdien af et skiområde, men mange penge er de helt sikkert

værd. Det viser sig dog at det alligevel kan prissættes. Whistler Blackcomb har nemlig solgt 24% af deres aktier, til en samlet værdi af 115,9 mio$. Det giver en samlet værdi af skiområdet til lige omkring 464 mio$. Det beløb er ufatteligt svært at forholde sig til og det siger en del om, hvor mange penge der er i skisporten.

Et skateinspireret urban edit

Clayton Vila er en af verdens absolut bedste urban riders. Inspireret og opildnet af skatemiljøet har Clayton Vila skabt “The Creep”, med alle hans bedste tricks fra den forgangne sæson. Og det siger ikke så lidt, har har filmet med Stept, PBP og TGR og har samlet mere end 6 minutters absolut urban madness. Klart et kig værd. Og det hele er edited af ham selv!

Snowboardere bliver aldrig på benene

Snowboardere kan naturligvis aldrig lande nogle tricks. De kaster sig bare ud i de mest sindssyge ting og håber på at de lander deres tricks. Det er tydeligt ud fra dette crash edit fra Absinthe Films. Jeg går naturligvis ud fra at det er al det footage de har fået i løbet af hele sæson. Freeskiing FTW.

Vintersport er en lukrativ forretning

Udover at investeringsfirmaer er klar til at investere mange penge i skiområder, som tidligere nævnt. Så er der også blevet lavet undersøgelser i USA omkring, hvor meget den globale opvarmning koster for den amerikanske økonomi. Og det er absolut ikke småpenge vi taler her. Undersøgelsen som er stablet på benene af POW (Protect Our Winters), påstår at en fortsat den globale opvarmning i løbet af de sidste 11 år betydet et tab for vintersporten på 1,07 mia $.

Vintersport klima ændringer

Alperne er blevet haglet ned med sne

Der er faldet rigtigt meget sne over det meste af alperne den seneste uge tid. Tror du mig ikke? Så se bare mit seneste indlæg omkring pudderen i St. Anton.