Åbning af Underground Jib Arena

Endelig er der gang i den, for københavnerne, lokale “skibakke” også kendt som Underground Jib Arena. I hjertet af Frederiksberg kan du nu stå på ski og jibbe på livet løs hele vinteren. Alt info kan omkring Underground Jib Arena kan du finde her. For at fejre åbningen holdte arenaen et stort åbningsevent og efterfølgende fest. Nu har de sørme også fået lavet en video fra eventet. Det er både stemnings- og informationsfyldt. Jeg kan kun anbefale at se videoen og bruge Jib Arenaen.

Give Jib Arena

Nogle af vores gode venner har bygget deres eget urban setup i den jyske provinsby Give. Godt arbejde drenge – Og av nogle af styrtene ser grimme ud. Snowboarding er smertefuldt.

Tanner Hall i stald hos Rockstar

Som i nok ved, så elsker vi Tanner Hall og vi er derfor super glade for at han hurtigt har fundet sig en ny energidrik sponsor efter hans brud med Red Bull. Jeg er sikker på at han nu sværger til rastaguderne at Rockstar er klart den bedste energidrik på markedet. Vi ser frem til at se meget mere fra Tanner i både pipe og powder. Men allermest, så ser vi at Tanner vinder OL i halfpipe. Det ville være eventyrligt.

Tanner Hall Rockstar Energy

Lindsey Vonn holder pause fra racing

Udover Tanner, så er vi også store fans af Lindsey Vonn. Udover at være utroligt flot, er hun også hurtig og fremme i skoene. Hun skulle helt sikkert have haft lov til at konkurrere mod mændene. Desværre sidder der alt for mange gamle mænd i bestyrelsen hos FIS, som ikke kunne se fordelene ved det stunt. Men Lindsey Vonn har besluttet at holde pause fra racing, fordi hun er ramt af efterveérne fra en sygdom hun havde tidligere på efteråret. Vi ønsker hende god bedring og ser gerne at hun snart vender tilbage.

Lindsey vonn bikini

Ugens vildeste trick

Unge Jesper Tjäder står for ugens vildeste trick(s). Både hans disaster 630 på et dobbeltkink rail, men især hans Switch dub front pre-nose grab er for sindssyg. Lad os se mere af sådan nogle skæve tricks.