Nu kan du også komme ned og besøge et af verdens mest anerkendte offpiste skiområder. Sidste år var Nimbus Independent, Salomon Freeski, Candide Thovex og Standard Films i byen for at filme det legendariske terræn og de store mængder sne. I denne sæson har TGR allerede været her. Her giver jeg dig alle mulighederne for at komme og prøve kræfter med det fantastiske skiområde St. Anton am Arlberg.

St. Anton am Arlberg

Udfordrende terræn – Tjek! God sne – Tjek!

Chalet Rafalt

Kom og bo hos Chalet Rafalt, som er lokaliseret i Nasserain, i et hyggeligt ældre hus, som har rødder flere hundrede år tilbage. Det hyggelige B&B Chalet byder på rolig atmosfære, skøn morgenmad, god lokation og et fantastisk og skifanatisk værtspar. Chalet er placeret 10 min gang fra Nassereinbahn, men endnu bedre, så er der et busstoppested lige udenfor døren. Så du kan nemt komme rundt i hele byen med den gratis skibus. Det tager lige under 10 min. til Galzig og Rendl med bussen.

St Anton lejlighed

En af de charmerende soveværelser hos Chalet Rafalt

Læs meget mere om Chalet Rafalt på deres hjemmeside

Tilgængelige datoer

Uge 13: 24 marts – 1. April

Uge 14: 1. April – 7. April

Uge 15: 7. April – 15. April

Alle disse uger er tilgængelige. Chalet Rafalt har plads til 10 personer og kan give dig årets sidste skioplevelser i høj sol og forhåbentligt med en masse god pudder. Hvis ikke sneen falder, så vil pisterne være i god stand og på Rendl Beach vil det være en fornøjelse at nyde den fantastiske udsigt, i solen, over en øl eller glühwein.

Kontaktinformation

For priser og muligheder vedr. booking af Chalet Rafalt, kan du kontakte ejeren Ross Mackimmie.

Email: rossmackimmie@gmail.com

Telefon: 0043 680 325 7246

Tøv ikke med at ringe eller skrive til Ross. Han er altid tilgængelig og vil være glad for at få nogle danske gæster i Chalet Rafalt i St. Anton.

Powder st. Anton

Her er det kvinden i huset, Maaike, som er ude og fange nogle friske sving

Set ude fra

Chalet Rafalt – Set ude fra. Et charmerende gammelt hus