De opdager den lille by Cooke City og magien i de omkringliggende Beartooth Mountains. Bevæbnet med ski, skind og kamera oplever de skiløbet, som det var inden ting, som dyre liftkort, Anton aus Tyrol, og pistemaskiner blev opfundet.

Yellowstone ski video

Yellowstone – Ep1: Deep into the wilderness

Nyd denne første af tre episoder, og glæd dig til mere.

Yellowstone – Ep2: Deep breathing

I anden episode, fortsætter skierne Morten Agersnap og Marcus Lantz sammen med filmfotograf Klaus Elmer med at udforske det smukke terræn omkring Woody Creek Cabin beliggende tæt på Cooke City, Montana. Efter dage fyldt med lange vandreture og masser af velfortjent dyb pudder, forbereder de på en tidlig start. Udelukkende bevæbnet med pandelamper og en rimelig fornemmelse af retning, finder de vej tilbage til dalen og fortsætter endnu højere, mod Zimmer Yurt, som ligger næsten 2.800 meter over havets overflade (9.500 fod).

Nyd denne anden episode og glæd dig til tredje og sidste del af webserien.

Yellowstone – Ep3: Local Wolves

I den tredje og sidste episode fra deres odyssé ind i den mægtige backcountry af Yellowstone National Park og Beartooth bjergene, fodres skierne Morten Agersnap og Marcus Lantz og filmfotograf Klaus Elmer til de lokale ulve. De oplever hvilket forskel det gør når de sover svøbt ind i dun, de brænder deres lunger ud når de forsøger at holde trit med de lokale ulve, og de kører bløde puddersving blandt de mange brændte træer i parken.

Nyd, og husk at komme væk fra denne computerskærm og gå ud og udforske ødemarken på egen hånd.

Tak for de flotte webisodes!