Joel Bettner besteg dette forår Mt. Denali i Alaska (6168 m) og dokumenterede hele turen med hans GoPro kamera. Det er der kommet flere sindssygt interessante videoer ud af. Han har samlet alt fra ankomst til Alaska, rejsen op af bjerget med akklimatisering ventetid, sideprojekter, toppen og turen ned. Han har valgt en rigtigt personlig vinkel og informativ vinkel. Så har du nogensinde drømt om at bestige en af verdens allerhøjeste bjerge, er videoerne et absolut must.

Den korte version

Er du den utålmodige type eller vil du bare have hele turen i en komprimeret på 3 min, så skal du se med i videoen herunder. Masser af flot natur, tætpakket action og hurtig klipning.

[video_lightbox_vimeo5 video_id=110081711 width=1000 height=556 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2014/11/Ski-Denali-video.jpg]

Den lange version

Hvis du derimod har lidt mere tid, og gerne vil lære lidt om, hvordan det er at bestige en af verdens højeste bjerge, hvordan man tager på ekspedition i Alaska og hvad man bruger hele dage i teltet på, så bør du se den lange version. Denne video giver et dybdegående indblik i livet på bjerget og de udfordringer som kommer er at være langt ude i ingenting og oppe i højderne. Og det er ikke så få skal det siges.

[video_lightbox_vimeo5 video_id=106871555 width=1000 height=556 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2014/11/SKI-DENALI-FULL.jpg]

Lange og beskrivende blogindlæg

Udover at have lavet ovenstående videoer, og fem andre kortere videoer, han Joel Bettner også skrevet flere lange blogindlæg om ekspedition. Det er informativt, det er grundigt og det er gennemarbejdet. Har du lyst til at læse mere fra Joel Bettner, kan du finde al information om ekspedition Ski Denali her.

Ski-Denali_1

Foto: Joel Bettner