Jeg købte min POC Receptor BUG i str. XL. Det var den størrelse, som passede mit hovede. Jeg købte en sort Receptor BUG skihjelm, som passer strålende til resten af mit skiudstyr.

POC Receptor BUG’s negative side

Det eneste dårlige jeg kan sige om POC Receptor BUG er at skihjelmen er en smule for bred til mit hovede. Dette betyder at jeg får en del luft cirkulerende ved mine ører. Det kan godt være en smule koldt, når temperaturen er meget lav. Det er heldigvis nemt at ordne, da jeg i det tilfælde tager en maske på, som dækker hele ansigtet.

Poc receptor bug sort

Receptor BUG positive sider

Jeg mener, som nævnt tidligere, at POC Receptor BUG er den flotteste skihjelm på markedet. Det var hovedårsagen til at jeg købte denne skihjelm. Samtidigt har flere af mine ski kammerater en Receptor BUG og de talte kun godt om skihjelmen. Jeg besluttede mig derfor for at gå ned og købe POC Receptor BUG’en. Den er muligvis en smule dyrere end andre skihjelme, men jeg synes det er penge godt givet ud.

POC Receptor BUG sikkerhed

POC Receptor BUG er en af de sikreste skihjelme, overhovedet. POC har altid været kendt for høj sikkerhed, det er virkelig noget POC som firma aldrig går på kompromis med. Derfor kan man være helt sikker på at POC Receptor BUG beskytter dit hovede bedst muligt. Samtidigt er performance delen også vigtig for POC, en Receptor BUG vejer derfor ikke meget. Jeg har selv taget nogle hårde styrt, både i parken og i offpisten. Receptor BUG’en har endnu til gode at skuffe mig, skihjelmen har beskyttet mit hovede fortrinligt.

Hvid og sort POC Receptor BUG

To POC Receptor BUG i henholdsvis sort og hvid, placeret på freeskiing.dk’s hoveder.

Jeg kan derfor kun anbefale at købe en POC Receptor BUG. Den vil holde dit hovede sikkert og få dig til at se godt ud på i både park og piste. Så du kan roligt købe en POC Receptor BUG.