Teknikken bag polariserede linser

Polariserede linser har den fordel at de fjerner det skarpe genskin fra sneen og giver et bedre udsyn. Den polariserede linse er konstrueret således at de horisontale stråler ikke kan trænge igennem. Forestil dig at der er persienner foran dine goggles, som kun tillader vertikale lysstråler, direkte fra solen, at trænge igennem. Genskinnet fra sneen bliver sorteret fra, hvilket vil give et mærkbart bedre udsyn i et par goggles med en polariseret linse.

Se blot sammenligningen herunder:

Polariseret linse forskel

Den tydelige forskel på en ikke-polariseret linse og en polariseret line.

Mærkbar forbedring med polariserede linser

Når man tager genskinnet væk fra sit udsyn, vil man hurtigt mærke forskellen. Det bliver meget nemmere at skelne forskelle i terrænet og man vil derfor hurtigere kunne reagere på evt. ændringer og måske undgå et styrt. Desto stærkere solen er, desto større fordel vil der være med et par polariserede linser.

Oakley Splice Shaun White med polariseret linse

Et par Oakley Splice – Shaun White Signature med en fed Fire polariseret linse.

Et par polariserede linser, kan IKKE miste sin polariserende effekt. Så på trods af den højere pris, kan det være en god investering. Goggles med de polariserede linser er ofte også af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Det kan skubbe dit skiløb fremad at have et par goggles med en polariseret linse.