I forgårs offentliggjorde Salomon at de har skrevet kontrakt med Greg Hill. Tidligere på året indledte de også en samarbejde med Frederico Sbrissa, manden bag den legendariske Dynafit TLT5 skistøvle. I øjeblikket bliver det derfor diskuteret vidt og bredt indenfor skimiljøet, om Salomon har tænkt sig at bevæge sig ind på det hardcore randonné marked.

Fokus på randonné markedet

Sidste år fremviste Salomon deres nye binding, Salomon Guardian, som er en alpinbinding med randonné funktion, meget alá en Marker Duke binding. Det var måske første skridt på vejen mod at øge fokus på randonné skiløb og det dertilhørende high-performance skiudstyr. Efter at have offentliggjort deres samarbejde med to af Dynafits fremmeste ambassadører er der meget, som tyder på at Salomon vil ind på et af de hurtigst voksende markeder i skiverdenen.

Læs meget mere om Randonné bindinger.

Greg Hill? Hvem er det?

Greg Hill er indehaver af flere verdensrekorder. Hans største og mest kendte bedrift er dog klart at han skitourede 2 millioner vertikale feet på ÈT år! Det er over 600.000 højdemeter på et år. Udelukkende klaret ved egen kraft. En utroligt bedrift, som også gav genlyd i skiområder over alt på jorden. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Greg Hill, kan du se den nedenstående, korte, dokumentar om ham og hans verdensrekord.

Greg Hill 2 mio