Tignes vejrguder sørgede dagligt for shorts- og t-shirt vejr, ligegyldigt om man befandt sig på gletsjeren eller nede i dalen.

Du kan se hele albummet her. Ellers kan du nyde masser af fede billeder i artiklen.

din-camp-2

Sommerski

På gletsjeren blev der givet gas på Thomas Trads, Tobias Himmelstrup og Rasmus Dalberg Jørgensens hold. Hver dag blev der fundet på en ny kreativ session, såsom Din Tap Camp, Din Shred Camp, Din spin-amok Camp, Din kald-et-trick-og-gør-det Camp og selvfølgelig sluttede vi undervisningen af med Din TAN Camp på gletsjer terrassen.

din-camp-1

Downhill om eftermiddagen

På Din Bike Camp blev der eksperimenteret med alle slags trails, fra grønne til sorte, og arbejdet med udviklingen af teknikken i bikeparken. Det har været imponerede at se bike drengenes progression. To eftermiddage kunne Din Snow Camp deltagerne vælge at køre downhill med Gregers Pedersen og Daniel Mørch og det gik ikke stille for sig.

din-camp-3

Socialt samvær

Om eftermiddagen og aftenen var der et hav af sociale aktiviteter sammen med Din Camp. Man kunne køle af i smeltevandssøen, SUP, chille i cykelbådene, spille minigolf mv. Din Camp viste hele Tignes, hvordan man skulle slide på vandrutsjebanen. Der blev fløjet lidt længere, og lidt højere og sat frontlips og dobbelt frontflips. Der blev chillet på The loops terrasse, nydt en kølig øl, og hoppet trampolin, snakket, grinet og sunget.

din-camp-4

Det var Alataq Møller Karlsens, 15 år, første gang på Din Camp.

Din Camp var simpelthen så sjovt. Busturen var sjov på trods af de mange timers kørsel. Det fedeste ved Din Camp var Tignes fede snowpark, det SEJESTE trænerteam, de mange fede aktiviteter efter at jeg havde været i snowparken, og så har jeg mødt en masse nye venner og glade mennesker, som jeg glæder mig til at hænge ud med igen. Og så var det bare så fedt at der var styr på det hele. Jeg har virkelig hygget mig!

din-camp-7

Ta’ med i efterårsferien

Du kan allerede nu læse meget mere og tilmelde dig Din Camp i uge 42

Din Camp i uge 42, ligger i skolernes efterårsferie og hvad er mere oplagt end en super sjov og aktiv ferie, med en masse ligesindede mennesker og hvor du samtidig forbedrer dine evner i snowparken? Glæd jer til at få den vildeste oplevelse i HINTERTUX!

Din Camp uge 42 Facebook event

din-camp-8