Sne- og vejrforholdene har været omskiftelige siden mit sidste edit. Vi havde masser af dage med enormt dyb pudder, dage med arktisk kulde, forårsvejr i midten af februar og flere mindre snefald. Generelt har det været en fantastisk sæson. Vejret er begyndt at skifte i en mere stabil og solrig retning, hvilket gør at vi kan udforske St. Antons touring muligheder. Det er dejligt at komme ud og få pulsen i vejret samtidigt med at man nyder de flotte bjerge og den, for det meste, gode sne. Det gør også, at jeg kan arbejde nogle af de alt for mange burgere jeg har spist væk fra sidebenene.

Selvom temperaturerne er stigende er der stadig masser af sne i St. Anton, især i det højalpine terræn har vi på det seneste haft rigtigt gode sneforhold. Det skyldes flere mindre snefald uden ret meget vind. Alt i alt har sæsonen været helt fantastisk. Masser af sne tidligere på sæsonen og nu fylder sol ofte vejrudsigterne, hvilket er dejligt som foråret nærmer sig. Forhåbentligt forløber den sidste del af sæsonen med lige så gode forhold.

POV Edit #2

Tak til

Rossignol – Vernon Sport

Der vil formentlig falde nogle flere edits fra min hånd i den sidste del af sæsonen, bl.a. fra Frankrig med optagelser fra Helly Hansen Freeride DM.

ski st. anton quarterpipe

Tester en backcountry quarterpipe ud omkring St. Christoph / Foto: Henrik Johansson

offpsite st. anton

Leger lidt rundt i pudderen. / Foto: Henrik Johansson

ski touring rendl

Ross på vej mod toppen af Kreuzjochspitze – Det er under 2 måneder siden han brækkede benet!