Dette års skifilmsprojekt fra RAD Film har fået titlen “Fridge. Et helt år har det taget, i processen er verden blevet rejst tynd i jagten på den bedste sne. Projektet har budt på uforglemmelige oplevelser og viser de bedste action skud med de absolut bedste danske atleter.

Vinteren er lige for døren og det betyder traditionen tro, at RAD Film er klar med verdenspremiere på deres skifilm. Det færdige filmprojekt består af 200 rejsedage og mere end 5000 min. råoptagelser og footage fra tre kontinenter.

Det er ellevte gang at RAD Film producerer en skifilm, som kombinerer freestyle og freeeride ski og snowboard, i international klasse. Forskellen til de bedste udenlandske skifilm er minimal. “Fridge” tager den snehungrende seer med på en rejse igennem de bedste freeride pudderskud fra Rocky Mountains, Europas vildeste snowparks og de fedeste urban spots i bybilledet. Kort sagt; alt hvad man som skiløber eller snowboarder drømmer om en dag at opleve.

Trailer til “Fridge”

Park natklub dammer rammerne og danmarkspremieren og release party for “Fridge” d. 4 november på Østerbro i København. Efter visningen af “Fridge” på flere storskærme, åbner RAD film op for et brag af en fest. Alle er inviteret til at tage del i et arrangement, som hvert år trækker mere end 1000 mennesker på premiereaftenen.

Billetter til premieren kan købes her.

Info følger om premieren i Århus.

Martin Webrant Fridge

Oplev bl.a. Martin Webrant til Danmarkspremieren på “Fridge” fra Rad Film