Project Zero vil gerne gøre bjergmiljøet opmærksom på at vi nu har nået til et vendepunkt. Med de seneste års eksplosion af backcountry skiere og snowboardere, er der en hel unik mulighed for at uddanne og diskutere de risici, der unægteligt er forbundet med ekspeditioner og dage i offpisten. Samt at lære folk at genkende og håndtere disse risici.

Lavinefare video

Se en yderst interessant Avalanche Awareness video længere nede

AIARE

AIARE, The American Institute for Avalanche Research and Education, (Hvem er det?) vil samle alle interessanter i vintersportsindustrien til at identificere og finde ud af, hvordan man bedst muligt kommunikerer lavinesikkerhed ud til risikogrupperne.

Tankevækkende video

Samlet kommunikation

Sikker og fornøjelig navigation i backcountry handler ikke kun om hvad du ved, men også om hvordan du bruger og anvender denne viden i lavineterræn. Project Zero vil samle industrien til at give et effektivt, enkelt og sikkert budskab omkring lavinefaren i offpisten. Det er tanken at troværdige budbringere skal repræsentere og kommunikere budskabet ud til de forskellige industrier, herunder snowboardere og skiere.

Hjælp Project Zero

Vil du gerne vide mere, eller hjælpe Project Zero til at nå et bredere publikum? Du kan læse mere her
Project zero