Marts var præget af solskin og mindre snefald. Det gav os sikre sneforhold og gode betingelser for at gå på opdagelse i St. Antons backcountry. Jeg fik udforsket nye ruter fra kendte toppe og jeg fik krydset flere toppe af på listen. Nogle af dem havde jeg kigget og tænkt på længe. Det er en stor forløsning når det lykkedes at gennemføre en tur man har tænkt på længe.

Garant for gode oplevelser

Det er dog altid en stor oplevelse at tage ud og køre randonné skiløb. Om jeg har gjort det fem dage i træk, bliver jeg stadig imponeret over udsigten og nyder altid turen op, hvor man ikke tænker så meget. Man nyder bare bjergene, vejret, selskabet og kampen for at komme op. De mange touringdage i foråret er virkelig en af de største fordele ved at være på sæson. Man har tiden og muligheden for at vente på de perfekte dage. Og selv når vejret og sneen ikke er perfekt er det stadig pisse fedt.

Håber du vil nyde min video

Randonné i St. Anton

Randonné st. anton

Toppen af Gstanskopf. Foto: Björn Ström