Hvad var din umiddelbare reaktion på optagelsen af slopestyle til Vinter OL?

Det er super sejt, VM I år har virkelig givet mig blod på tanden til at køre flere officielle” konkurrencer og det er samtidig en anerkendelse af newschool freestyle” som en sport. Det har jo længe været på tale, så jeg blev ikke voldsomt overrasket. Men nu hvor det er en realitet, forstår jeg lidt bedre alt det gode det vil bringe med sig. Desuden er det fedt at have et mere langsigtet mål –at kunne konkurrere på højeste plan indenfor de næste 2 år.

Jeg håber selvfølgelig at OL vil betyde bedre muligheder for at få støtte til træning og gøre det lettere for nye talenter at komme igang med freestyle som en elitesport.

Hvordan tror du optagelsen vil påvirke den danske freestyle scene?

Jeg håber det betyder mere dækning af sporten i de danske medier. Selvom det altid vil være en nichesport, håber jeg at endnu flere vil begynde at køre freestyle. Man kunne drømme om bedre træningsmuligheder i Danmark, dryslopes lige som de har i England. Airbags til at øve spring på, i stedet for vandramper. Og endnu flere tilbud fra skiklubberne i form af undervisning og skiture.

Freeskiing.dk kan kun erklære sig enige med Rasmus DJ om at Vinter OL er en stor chancefor at øge kendskabet og niveauet på den danske freestyle scene. Freestyle skiløb er i en massiv fremgang og OL vil kunne gøre sporten endnu større, bare freestyle ikke mister den lidt oprørske stemning og bliver alt for firkantet. Men ingen tvivl om at det er en stor chance for freestyle at komme til Vinter OL 2014 Sochi.