Red Bull Cold Rush er en konkurrence som er opdelt i tre dage. Førstedagen er big mountain dag, her er det en reel freeridekonkurrence, hvor det gælder om at køre den fedeste linie, med stil, fart og store airs. Andendagen er slopestyle dag, hvor den professionelle skier Pep Fujas har bygget 4 store kickers, som skierne kan få lov til at slå sig løs på. Tredjedagen er klippedagen. Her er skierne blevet fragtet ind til et klippefyldt område. Her kan de få lov til at bruge bjerget, som deres legeplads, foran rullende kameraer.

Til Red Bull Cold Rush ingen tilskuere. Alle skiere, guider, journalister m.v. bliver fragtet rundt med helikopter, snescooter osv. Konkurrencen blev i år afholdt dybt inde på Silvertons skiområde, hvor det ville være alt for bekosteligt at transportere tilskuere rundt. Dette betyder at Red Bull Cold Rush har gjort meget ud af deres medieudgivelser, hvilket har gjort at der er kommet nogle rigtigt fede videoer fra Red Bull Cold Rush

Noget andet, som er helt specielt ved Red Bull Cold Rush er at det er skierne selv, som bestemmer, hvem der ender som vinder af konkurrencen. Hver aften er der en delafstemning og til slut en afsluttende afstemming som bestemmer, hvem der vandt den samlede konkurrence.

Vinderne blev Sean Pettit og Grete Eliassen. Sean Pettit har over alle 3 dage vist enormt højt niveau, samtidigt går han bare lidt større end alle andre. Grete Eliassen har på samme måde vist stor alsidighed ved stort set at være den bedste alle 3 dage på damesiden.

Red Bull Cold Rush dag 1 video:

Red Bull Cold Rush dag 2 video:

Red Bull Cold Rush dag 3 video: