Alle med lyst havde lov til at deltage for den nette sum af 30 €. Dette betød at der var omkring 200 deltagere på herresiden, dog en del færre på kvindesiden. Hos både kvinderne og herrerne var førstepræmien en Suzuki Swift. Så der var noget at konkurrere om. I går var der kvalifikation, hvor fårene blev skilt fra bukkene. Dog ikke alle havde været igennem kvalifikation. Der var inviteret 16 professionelle skicross herrer og 8 damer. De startede direkte i finalen, i finalerunderne var der plads til 48 herrer og 12 damer. Så en del pladser at slås om. Red Bull Hüttenrallye blev afgjort i dag på en 2 km strækning, fra toppen af Gampen til Galzig Bahn. En bane, hvori de havde bygget hop over og igennem hytter. For at gøre det mere jævnbyrdigt havde de lavet Le Mans start. Dvs. at deltagerne startede med at løbe 5 m før de kunne hoppe i skiene og køre afsted i bund.

På kvindesiden vandt den 18 årige skiercrosser Fanny Smith fra Schweiz og kunne gå hjem med en Suzuki Swift, hun har nemlig ikke kørekort endnu. Men stå på ski kan hun, på de følgende pladser kom; franske Ophelie David og Østrigske Seraina Murk.

På herresiden levede, Super G verdensmester og skiercross olympisk mester, Daron Rahlves op til favoritværdigheden, tog sejren og Suzukien. Suzukien beholdte han dog ikke, han gav den videre i julegave til andenpladsen, den kun 20-årige lokale tyroler Lukas Hübl. Noget af en julegave. På tredjepladsen kom østrigske Stefan Moser.

For at få en fornemmelse for, hvordan Red Bull Hüttenrallye banen forløb har Sebastian Hannemann, lagt en video ud, hvor han filmer fra hans hjelmkamera. Det er dog kun en del af banen, da hans kamera ikke fungerede optimalt.