Hvad kan man tillade sig, når man er tidligere X Games vinder, og en af verdens bedste Freestyle skiløbere ? ALT! så længe det er i samarbejde med Red Bull. Bobby Brown har i samarbejde med et SPT-team (Snow Park Technologies) bestående af syv professionelle designere, shapers og byggekonstruktører skabt det nye indenfor Slopestyle skiing.

Bobby Brown

Drømme sætter ingen grænser

20 dage og 1200 arbejdstimer, har det taget holdet at bygge Slopestyle banen efter Bobby Brown’s drømme. Et 838,2 m (2750 ft.) langt run med  6 enorme kickers og obstacles, som snor sig gennem det naturlige terræn i Kirkwood Mountain Resort.

PK Hunder

Fra brækket ankel til triple cork

Bobby Brown har i løbet af det sidste år, brugt utallige timer på operationer og genoptræning af hans ankel, som blev skadet under summertræning for et år siden i Mt. Hood. Amerikaneren fra Colorado er nu på toppen igen, og føler virkelig at dette projekt, er med til at skubbe sporten til det næste niveau. Han har nu fået muligheden for, at kunne lave en triple cork i løbet af et langt run, og ikke bare i forbindelse med et hop, på en enorm kicker, som det ses ved Big Air til X Games. Red Bulls Megaslopestyle bane, gør det muligt for Bobby, at prøve nye ting og tricks, som man ikke før har troet var muligt på en standard Slopestyle bane.

Bobby Brown triple cork

Oplevelser skabes med venner

For at presse sig selv mest muligt, har Bobby inviteret 3 af de bedste venner med på banen ved Kirkwood Mountain Resort, som består af australieren Russ Henshaw, amerikanske Gus Kenworthy og normanden PK Hunder samt lillebroren Peter Brown, som blandt andet sætter en af de største double backflips længe set, i videoen.

Banen fra start til slut

(på engelsk)

  1. A 24-foot single barrel down rail on either side of an eight-foot-wide stair-set positioned on a downhill angle.
  2. A 65-foot table with a five-foot step down, with a narrow pathway in between two tree groupings.
  3. Gap jump to 24-foot long up-box with a gap jump off to another 24-foot flat-box.
  4. A cannon to wall ride feature which started with a 24-foot up-box towards the 32-foot long perforated metal wall-ride with a transition of about six-feet in between.
  5. A 100-foot step over jump across the natural fall line of a gully.
  6. An 80-foot hybrid tabletop jump with steeper takeoff and landing angles.

Tjek videoen ud

Du vil hurtigt kunne mærke kribler i benene, så snart du har set videoen, som vil forkæle dig de næste 7 minutter.