På trods af den manglende sne i Bad Gastein og resten af Østrig, havde Red Bull fået sat en flot bane op i gaderne. Banen startede med en straight rail, herefter ned til et corner som ledte hen til en kicker, til et step down og til sidst var der en straight box udover taget af et hus. Har selv set banen, som er virkelig fed. Det er vanvittigt godt lavet.

Det hele blev klaret i løbet af i dag. Det startede med en kvalifikation, som fandt de 8 bedste skiløbere. Store navne som Russ Henshaw og Bobby Brown blev sorteret fra i kvalifikationen. Kvalifikationsrunden til Red Bull Playstreets blev vundet af Markus Eder som sammen med bl.a. Aleksander Aurdal, Oscar Scherlin, Elias Ambühl og Jossi Wells var klar til finalerunderne. I kvalifikationen og i kvartfinalerne var det bedst ud af 3, det blev ændret til semifinalerne og finalen. Lidt skuffende, da det betød at, hvis den første skiløber crashede kunne nr. 2 lave et safe run og gå videre.

Elias Ambühl slog Jossi Wells i den første semifinale til Red Bull Playstreets 2011. Begge lavede flotte og stilede gennemløb, men Elias’ run var en smule bedre. I den anden semifinale kæmpede Lukas Brucic med Antti Ollila om en plads i finalen. Denne tvekamp endte med et styrt til Brucic og det blev derfor Antti Ollila, som bevægede sig videre til finalen. Jossi Wells snuppede tredjepladsen efter at Brucic endnu en gang havde styrtet, så det var nemt for Jossi at tage den hjem. I Red Bull Playstreets finalen startede med Antti Ollila med at køre, han styrtede desværre på den store kicker og kunne se Elias Ambühl løbe med sejren i Red Bull Playstreets.

Highlights fra Red Bull Playstreets 2011 finale: