Vejrudsigten for St. Anton havde forudsagt dårligt vejr. Det blev dog dårligere end forventet, regnen stod ned i stænger I byen. Håbet var dog at højderne ville forandre dette regnvejr til sne. Håbet blev indfriet på toppen af Galzig. Men det var en kort fornøjelse.

box, rendl lift, st. anton

Vi kører ned af Backseite, som vi kører ned forandres sneen til regn og “pudderen” er usandsynligt tung. Svingene bliver helt umuliggjort af det tunge underlag og på den korte tur i offpisten røg jeg ned en del gange. Det blev til en tur mere på pisten og så var det hjemad. En times tid efter vi var taget afsted. På dette korte stykke tid lykkedes det os at blive helt gennemblødte af regnvejret. St. Anton rodelbahn som vi brugte til at køre hjem, var helt færdig, flere steder var sneen helt væk.

Derhjemme fik vi lidt mad og lå og så film. Her faldt vi over Line Traveling Circus. Deres opfindsomhed og kamp for at stå på ski, fik ski lysten op I mig og en af mine kammerater. Vi hoppede hurtigt i skitøjet, fik et par ture i St. Jakob park, hvor alt hvad jeg opnåede var at lande i en hundelort. Målet var at komme op og få et par ture i Rendl Park, det lykkedes dog ikke. Parken var lukket hele dagen pga. Regnen. Dette betød at vi kørte I bund, hvor vi fandt en stor vandpyt helt nede ved Rendl talstation som vi kunne lege på og i. Vi kørte rundt i vandpytten, lavede 180 og andre småting. Til stor fornøjelse for de forbigående skiløbere. Vi byggede herefter en kicker, med det mål at kunne glide på gitteret som afskærmede pisten. Det fik vi dog ikke lov til, liftkontrolløren var overbevist om at vi ville smadre gitteret. Hvilket han set i bakspejlet nok også havde ret I.

Vi hentede derfor 2 rør, som lå lidt længere henne, lagde dem op ad hinanden, så de formede en lang box. Vi var tæt på igen af blive afbrudt i vores foretagende, da en pistenrettung kommer hen og vil have os til at fjerne vores box. Han sagde ordret: “Dieses ist ein schipiste, es ist nicht für freeride”, så kunne vi lære det. Det lykkedes os dog på gebrokkent tysk at få forklaret at vi ville rive det hele ned når vi var færdige. Vi fik derfor lov til at beholde vores freestyle opstilling. Fik lavet en 270 på boxen og ellers blev det mest til at vælte ned I den førnævnte vandpytte. Da vi var færdige var vi derfor godt gennemblødte. Vi fik dog optaget en del film, som forhåbentligt kan bruges senere, på trods af svingende kvalitet. Det var virklig lækkert at få noget ud af en dag, som ellers syntes ret sort og kedelig. Man kan altid finde på noget sjovt at lave på ski, selvom det er tocifrede plusgrader og regnvejr I St. Anton.