Først og fremmest blev jeg ramt af en lidt skuffende fornemmelse i maven, da jeg åbnede filen. Retallack – The Movie er under 30 min. lang. Retallack – The Movie var godt nok billig, kostede 10 dollar, men af en skifilm med de sponsorere (Armada, Red Bull etc.) havde jeg forventet en lidt længere skifilm. Nok om det, hvis kvaliteten var der, er det ikke noget problem. Det synes jeg dog heller ikke helt den er. Der er mange rigtige fede og flotte klip i skifilmen, men der mangler ligesom det ekstra. Retallack – The Movie, bliver en smule ensartet i længden, når det hele “bare” er lækre faceshot billeder og flotte BC tricks.

Retallack – The Movie, en lang trailer

Hele filmen føles som en lang trailer, uden at være vildt action packed. Historien som vi plejer at se fra de store produktioner glimrer ved sig fravær, hvilket efterlod mig med en lidt tom følelse efterfølgende. Nu skal alt heller ikke være kritik. Skiløbet er på rigtigt højt niveau, uden at være på et helt nyt niveau. Man mærker deres glæde ved den enormt lækre sne. I Retallack – The Movie, bruger de det meste af tiden, på at køre vildt dyb og lækker sne. Skifilmen har helt sikkert produceret flere smil end skrammer på de medvirkendes læber. Og så slutter filmen af med et brag.

Er skifilmen pengene værd?

Alt i alt skal man ikke skrue forventninger helt i vejret til Retallack – The Movie. Skifilmen er pengene værd, men ikke den skifilm jeg vil vende tilbage til mange gange i løbet af det næste år. Dertil har ambitionerne og udførelsen været for mangelfulde i Retallack – The Movie.