Vintersæsonen bliver sparket i gang i Aarhus

For fjerde gang i streg inviterer Rad Film Productions alle med en filmskaber i maven til, at indsende deres bedste snowboard- eller skiedit. Du deltager dermed i konkurrencen om udstyr og rejser for hele 35.000 kr. Deltagelsesdeadlinen er 22. oktober. Den 3. november i Aarhus vil vinderne blive kåret til RFFB award show, som finder sted efter 2TWELWE Rail Jam og Skievent 2012.

Vind op til 35.000 kr

Uanset om du har filmet dine venners bedste park tricks, vilde urban, fedeste pudder eller de hotteste jibs? Klip det sammen, tilsæt en fed historie, krydder det med noget godt musik og send det til rffb@radfilm.dk senest den 22. oktober, så har du chancen for at vinde RFFB 2012 og præmier for hele 35.00 kr.

Rad film film battle

Din film bliver bedømt af et dommerpanel, som er sammensat af professionelle filmfolk, som også har været en del af den danske ski- og snowboardscene i mange år. Der bliver bedømt på historie/ide, redigering, det fotografiske, samt det tekniske niveau på ski og snowboard.

RFFB deltagerne er dem der…

  • har en ski- og snowboardfilmproducent gemt i maven.
  • gemmer på et super skitalent, der ripper alt fra park til pudder.
  • er i besiddelse af et film-edit fra skiferien, som vi andre ikke må gå glip af.

Du vil i løbet af oktober måned kunne se sidste års bedste edits på Freeride.dk og lade dig inspirere til helt nye idéer.

Vi glæder os utroligt meget til at se hvordan det danske ski- og snowboardmiljø har spenderet den seneste sæson!

Så få smidt et fedt edit sammen og send det til rffb@radfilm.dk senest den 22. oktober.

Rad Film film battle