Skiguide hos Højmark rejser

Vil du gerne være guide hos Højmark rejser, så skal du slå til hurtigst muligt. Jobbet er utroligt populært og allerede fra maj til juli bliver jobsamtaler til vintersæsonen afholdt af Højmark Rejser.

Vil du have jobbet?

Så skal du sende en spændende, gennemarbejdet og professionel ansøgning til jonas@skitravelgroup.com

Læs mere om jobbet på Højmarks hjemmeside

Her kan du læse et interview med Sara og Asta, om hvordan det er at være guide hos Højmark

Danski

Hos Danski har de også brug for masser af personale til diverse opgaver overalt i de europæiske skiområder. Så uanset om du er interesseret i at være skiguide, hotelchef eller kok, kan du kigge ind forbi Danskis hjemmeside.

Du kan se deres jobopslag her

Jobansøgning sendes til tba@danski.dk

Slopetrotter

Hos Slopetrotter er der også flere forskellige jobmuligheder. Her kan du blive skiguide, pladschef eller busguide. Mulighederne er mange for at få et job og sikkerhed inden den kommende skisæson i de europæiske alper. Jobsamtaler afholdes fra maj måned og Slopetrotter har destinationer i Italien, Frankrig og Østrig.

Du kan finde de ledige stillinger hos slopetrotter her. Ansøgning sendes til maiken@slopetrotter.dk

Slopetrotter skiguide

Nortlander

Nortlander har også åbnet for ansøgninger til den kommende vintersæson. Alt du skal gøre for at komme i betragtning til et job er at sende en motiveret ansøgning, gerne inkl. billede. Du skal sende ansøgningen til job@nortlander.dk.

Læs mere om jobmulighederne hos Nortlander.

Team Benns

Er du på markedet for et job som skiguide, så er der masser af muligheder. Team Benns har også åbnet for ansøgninger til den kommende sæson i Østrig og Italien.

Læs alt om jobbet som skiguide hos Team Benns her

Skiguide TB

Thinggaard

Hos Thinggaard kan du også søge om jobbet som skiguide. De har mere end 35 års erfaring indenfor skirejser, og med rødder i rejsebranchen helt tilbage til 1920, så du vil komme ind i en glimrende organisation.

Søg jobbet og læs mere om stillingen hos Thinggaard.

Langley

Efter en kommentar fra Dennis, tak for det, er vi blevet opmærksomme på at du også kan blive skiguide hos Langley. Ikke bare kan du blive skiguide, men Langley driver også deres egne hoteller, så de søger arbejdere til mange forskellige jobs, på deres destinationer.

Her kan du søge job hos Langley.

Masser af muligheder

Der er stor efterspørgsel på skiguider til den kommende sæson, så hvis du er aktiv og skriver en god ansøgning, kan du helt sikkert komme i betragtning til de mange jobs. Men du skal være hurtig og lægge nogle kræfter i din jobansøgning. Du er helt sikkert ikke den eneste som gerne vil være skiguide.