Den første tur kører jeg alene, kører piste og lige hvad jeg kan finde af lidt blød sne. Niveauet er ikke imponerende, vælter et par gange da mine ski krydser hinanden. Ender nede ved Galzig, hvor jeg forsøger at finde noget telefontid, det lykkedes dog ikke. Jeg støder dog alligevel ind i min roommate lige foran Galzig.

På toppen krydser vi over og rammer backseite mod Happy valley ca. midtpå. Her er noget flere træer end jeg husker, så vi skal lige traverse et stykke inden vi finder en indgang. Jeg misser den dog. God start. Finder dog en anden åbning, hvor det lykkedes mig at få en god linie med masser af fart. Længere nede får jeg lidt luft under skiene inden farten bliver så høj at det er nødvendigt at blæse ind igennem et større område med buske. Et vanvittigt godt første offpiste run. Herefter mødes vi med 2 mere og vi begynder at køre ned i skovene, som ligger under Osthang. Her var starten virkelig fed, med fede pillowruns og gode hop udover buske og klipper. Det gav nogle adrenalinpumpende korte runs med masser af vanvittig pudder. Fik også styrtet nogle gange, den ene gang blev jeg fanget mellem et stort træs grene.

Efterfølgende tog vi hen og kørte det klassiske off-piste run ved Schöngraben. Indgangen er superstejl og med masser af ridges og større drops. Jeg vælger at køre et større drop, hvor jeg lander, uden kontrol. Så da det går lidt op ad igen graver mine ski sig ned og jeg tumler rundt og vælter 20 – 30 m ned. Mister en ski og en stav. Kæmper mig op af den stejle skråning, men ender med kun at finde min ski. Staven var pist væk, akkurat samme sted, hvor jeg mistede en stav sidste år. Resten af turen ned var røv, det er vanvittigt svært at køre offpiste med en stav, det gider jeg derfor ikke fortælle om.

Første dag på ski i St. Anton, gråvejr og koldt. Havde aldrig forventet at det skulle blive en af mine bedste dag på ski.