Efter nogle lidt halvfesne dage, med skiftevis manglende sigtbarhed og bedre sigt med sol, kom mine forældre på besøg. Vi forsøgte ihærdigt at finde noget powder i St. Anton. Det lykkedes kun en dag, hvor jeg under Valfagerbahn fandt et 100 m skyggestykke med god og løs powder. Her var også et hop, hvor det lykkedes undertegnede at få lavet et styrt så jeg mistede mine goggles. Det var et godt stykke, men ret hårdt arbejde at komme derhen. Da weekenden kom, havde mine forældre fået bevæget sig til Østrig. Dette betød at julen skulle holdes i Zillertal, hvor mine forældre har en lejligheden henover helligdagene.

Inden de nåede til St. Anton for at hente mig, søgte vi igen powder i dårligt sigte og for lidt sne, så ingen større fornøjelse. Da familien kom kørte jeg nogle ture med dem, inden arbejde kaldte i et par timer. Dagen efter i Zillertal kørte vi i skiområdet Hochzillertal, et godt område til pistefræseren, med effektive liftsystemer og pisterne lå nemt tilgængeligt. Tror også at området ville være godt til en powderdag, her var en del klipper at droppe og nogle pillowlines forholdsvist nemt tilgængeligt. Men desværre var her ikke faldet nok sne, så når sigtet var i orden tog jeg et par ture igennem parken. En endnu kortere park end Rendl park, men her var to linier med kickers og to linier med rails og boxe, egentlig helt godkendt. Fik dog kun crashet forsøg på 360’ere, fik simpelthen ikke nok fart på henover kickeren. Røvirriterende. Ellers fik jeg kørt lidt hurtigt på pisten, trænet lidt i at køre på en ski. Hvilket gik overraskende godt.

Efter skituren tog jeg ned til en outlet store for at kigge efter nogle park ski, endte med at finde nogle Dynamic Slayer ski til 200 euro uden bindinger. To sæsoner gamle, så det var halv pris. Glæder mig til at finde ud af, hvorledes de virker i Rendl Park og se om det er nogle ski jeg kan anbefale til andre. Har tilbage i St. Anton fået påmonteret mine gamle Salomon STH 12 bindinger i Jennewein. Det kostede mig 34€, rimeligt overpriced, synes jeg. Men er godt tilfreds med resultatet og glæder mig vildt til at komme i parken i morgen tidlig og prøve dem af.

Dynamic slayer, twintip, park, salomon sth