Efter at have rejst lidt rundt som frivillig og fik et afslag fra studiet, meldte tanken sig hurtigt, om endnu en sæson på ski. Selvom seriøsiteten burde have meldt sig efterhånanden, krydsede jeg alligvel fingre for, at studiet kunne vente et år til.
Økonomien var ikke rigtig til en sæson uden et arbejde, så via nogle kontakter fik jeg job som HP’er (Hotelpersonale) ved et dansk rejsebureau.
Jeg fik selv mulighed for at bestemme destinationen og valget faldt på Tignes.

Grunden til Tignes var mit førstevalg, var at der først og fremmest er nogle fantastiske muligheder for off-pist. Så ligger der også to super moderne parks, en i Val d’isere, som man kan nå fra Tignes via det store liftkort, og så swatch snowpark i Val Claret. Med super gode forhold lige inden for de to kategorier jeg tilbringer det meste af min tid med, drog jeg afsted med kufferten pakket med sæsonens nyeste gear, fra blacksnow2.dk.

Udover de ovenstående grunde, som i sig selv er rigeligt, til at bruge 4-5 måneder her i Tignes, så afholdes der også en stribe konkurrencer, som de fleste freeriders/freestylers vil finde meget interessante.

Fra d. 14-16 marts kommer intet mindre end X-games til Tignes, Val Claret, hvor riders som, Sammy Carlson, Tom Wallisch, Simon Dumont, Phil Casobon, Bobby Brown, Henrik Harlaut og Jossi Wells kommer. Den imponerende liste stopper ikke der, verdens eliten inden for ski og snowboard kommer for at vinde den prestigefyldte turnering. Det er muligt at se hele programmet og alle riders på Tignes officielle hjemmeside.
Og så håbe på Shaun White har et nyt vanvittigt sæt tøj på og laver endnu en perfekt 100 scorer i halfpipen!

Cork

Stort set lige efter at proff’erne er færdige med at konkurrere i pipen og på slopestylebanen, kommer den danske hær af riders til Tigens for at køre Freestyle DM og derefter Freeride DM, hvor der i år er snakket om over 100 deltagere til Freeride DM, som var en kæmpe succes sidste år her i Tignes.

Jeg glæder mig helt ufatteligt meget til DM rammer Tignes, ikke mindst for at stille op, men også for at opleve stemningen og de vanvittige fester der løber tillige med turneringen.
Det er helt bestemt et besøg værd og hvis man alligevel har påskeferie, hvorfor så ikke tilbringe den her i Tignes sammen med en masse andre ambitiøse skiløberer?