Den nemme adgang til kvalitets kameraer og den øgede opmærksom og popularitet for freeskiing, har fået mængden af videoer til at eksplodere. Kvaliteten på meget af det er tvivlsom, men der kommer også mange guldkorn i løbet af en lang vinter. Jeg har samlet mine favoritvideoer, som har alt fra Urban (det måske bedste urban segment nogensinde) til FWT og til sidst powder. Skivideoer med dyb dyb pudder er mine absolutte favoritter, det er vel derfor vi alle står på ski. Og så har jeg også taget lidt godter med fra St. Anton, både fra os selv og fra en af de andre lokale skiløbere.

Hvis jeg mangler nogen, eller hvis du har nogle favoritvideoer, så foreslå dem endelig. Dette er på ingen måde en komplet liste og jeg kan nemt have glemt nogle guldkorn.

Adam Delorme – A Walk in the Park

Kreativt og genialt – Giver mig lyst til at køre park.

JP Auclair Street Segment

Nok det bedste urban segment nogensinde. Og den mest populære skivideo online.

EuroPowdeeer med Will Wesson

Dybt, dybt, dybt!

Freeskiing.dk i St. Anton

Et lille indblik i St. Anton i Januar måned.

Andreas Herbst – December POW i St. Anton

December måned i St. Anton

Drew Tabke Freeride World Tour

Det måske bedste Freeride World Tour gennemløb nogensinde.

Few Words – Trailer

Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at se Candide Thovex og Quicksilver’s film til efteråret.