Skiferie i Saas-Fee

På skiferie i Saas-Fee kan man køre på 100 km piste. Halvdelen af pisterne er røde og resten er ligeligt fordelt mellem blå og sorte. Saas-Fee skiområde har pister fra 1700m til 3500m. Saas-Fee by ligger nede i 1700m, det er også her at en del af skiområdets begynder pister ligger.

De fleste af pisterne på skiferie i Saas-Fee ligger dog placeret under geltscheren. Gletscheren kan virkelig være en hård oplevelse på kolde og blæsende dage. Den længste i piste i Saas-Fee skiområde er 9 km lang og tager en helt ned til Saas-Fee by.

Saas-Fee offpiste

Offpisten i Saas-Fee foregår i snesikre omgivelser på gletscheren

Saas-Fee snowpark

Saas-Fee snowparks er i verdensklasse

På Mittelallalin er der en helårs snowpark. Den er i europæisk topklasse med både half-pipe, quarter-pipe og et stort udvalg af kickers og rails. Man kan også slappe af i den tilhørende Chill Zone. Der også placeret en snowpark i Morenia området, denne park byder ligesom den anden på kicker linier, halfpipe, quarter-pipe og masser af svære rails til de øvede jibbere. Saas-Fees to snowparker er virkeligt gode og her er masser af muligheder for at forbedre sin snowparkkørsel.

5-dages liftkort: 240 €

Saas-Fee pistekort

Saas-Fee, pistekort, gletscher

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.